Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ταξίδι στα αστέρια

Ζώδια Σαββατοκύριακου

Πιλοτάρει ο Demes


Κριός 
Είναι για εσάς τους γοητευτικούς Κριού ένα διήμερο που θα τιτλοφορείται με το ρήμα Ξεφαντώνω! Ξεφάντωμα με το /τη σύντροφο σας (νυκτερινή διασκέδαση -φαγοπότι -στιγμές σαρκικής ευχαρίστησης) ενώ παράλληλα έρχεστε πιο κοντά σε οικεία σας πρόσωπα. Προσοχή μόνο στις “αμαρτωλές” σκέψεις και στις “παράνομες” δράσεις.

Ο Ήλιος στο Κριό ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ
Ταύρος
Παρελθοντικές “επισκέψεις” θα περιέχει το μενού του Σαββατοκύριακου για εσάς τους αισθησιακούς Ταύρους.
Επισκέψεις που περιέχουν φιλικές επαφές αλλά και ερωτικά παραστρατήματα του χθες που ίσως να σε αποσυντονίσει .Η Κυριακή θα έχει πιο χαμογελαστό πρόσωπο για εσάς χαρίζοντας σας στιγμές ηρεμίας και συναισθηματικής πληρότητας.

Δίδυμοι 
Σε δύο ταχύτητες κινείτε αυτό το Σαββατοκύριακου για εσάς τους αεικίνητους Δίδυμους. Το Σαββάτο θα έχει το χαρακτήρα που αγαπάτε περισσότερο -πολύχρωμο πολυδιάστατο χαμογελαστό αισιόδοξο και με πρωταγωνιστή την περίφημη επικοινωνιακή και εξωστρεφή σας διάθεση. Ενώ η Κυριακή είναι μέρα εσωστρέφειας όπου θα επαναφορτιστείτε,θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας-το σύντροφο σας και τις όποιες ανάγκες σας.

Καρκίνος
Είναι ένα διήμερο για εσάς τους συναισθηματικούς Καρκίνους με ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και δυσκολίες.
Συγκεκριμένα το Σάββατο προβληματισμοί και αναπάντεχες δυσκολίες ίσως να απαιτήσουν από εσάς μία έξτρα δυναμικότητα ενώ η Κυριακή είναι μία μέρα γεμάτη φως χαμογελαστή διάθεση και αισιοδοξία και δε θα λείπουν
και οι ερωτικές εκπλήξεις.


Λέοντας
Για εσάς τους λαμπερούς Λέοντες είναι εάν διήμερο που στο μενού του  περιλαμβάνει έξτρα φως χαμόγελα αλλά και υποχρεώσεις. Αναλυτικότερα το Σάββατο χαρακτηρίζεται με θετικό πρόσημο προς όλες τις κατευθύνσεις μιας και αισιόδοξες εξελίξεις όλων σας χαροποιού ν ιδιαίτερα.
Τη Κυριακή τώρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και τυπικές διαδικασίες αλλά  πιθανόν όλο αυτό να ωθήσει σημαντικά μελλοντικά σας πλάνα.

Παρθένος 
Με “άλλο”  αέρα  θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς τους εύστροφους Παρθένους. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του Σαββάτου θα έχει ενέργειες ανανέωσης θετικότητας και αναδιοργάνωσης και στιγμές ανεμελιάς και χαράς. Ενώ η Κυριακή θα δείχνει ένα πρόσημο πληρότητας ενώ “επισκέπτες” από το παρελθόν -φιλικοί ή ερωτικοί -πιθανόν να   αποσυντονίζουν τα όποια σχέδια σας .

Ζυγός
Αυτό το διήμερο για εσάς τους καλαίσθητους Ζυγούς χαρακτηρίζεται από διάθεση επανεκτίμησης αλλά και ερωτικής απογείωσης. Αναλυτικότερα το Σάββατο είναι ο κοινωνικός σας περίγυρος καθώς και η θέση σας σε αυτό είναι στο στόχαστρο γεγονός που σας πιέζει και σας προβληματίζει. Από την άλλη η Κυριακή είναι μία μέρα πιο αισιόδοξη και χαμογελαστή μιας και στιγμές συναισθηματικής πληρότητας και ερωτικής απογείωσης θα είναι οι πρωταγωνιστές.


Σκορπιός 
Στο προσκήνιο για εσάς τους εσωστρεφείς Σκορπιούς αυτό το διήμερο έρχονται “επισκέπτες”του παρελθόντος να ταράξουν τα νερά και να σας εκπλήξουν. Το Σάββατο πιθανόν να περιέχει προβληματισμούς και πιέσεις από εξωγενείς παράγοντες .Η Κυριακή τώρα κινείτε με ομοαλότερο προφίλ δίνοντας σας ειλικρινή επικοινωνία με οικείους σας αλλά και μία προοπτική για θετική μετέπειτα πορεία.


Τοξότης 
Για εσάς τους  χαρούμενους Τοξότες το εν λόγω διήμερο χαρακτηρίζεται Ιδιαιτέρως φωτεινό. Το Σάββατο θα είναι γεμάτο χαμόγελα αισιοδοξία  αλλά και διασκέδαση όπως μόνο εσείς ξέρετε. Ενώ η Κυριακή από τη άλλη θα έχει ένα δείγμα μεγάλης εύνοιας μιας και θα καταφέρετε να
έχετε την απαιτούμενη ισορροπία στη καθημερινή σας ζωή χωρίς σημαντικές απώλειες -δεν είναι απίθανο να σας χαμογελάσει πλατιά και η Θεά τύχη!

Αιγόκερος 
Για εσάς τους εργασιομανείς Αιγόκερους το συγκεκριμένο διήμερο θα είναι έχει γενικότερα μία χαρούμενη φωτεινή και θετική διάθεση. Συγκεκριμένα το Σάββατο αν και με κάποιες στιγμές  προβληματισμού και ανικανοποίητου θα κυλήσει σε θετική τροχιά ενώ η Κυριακή είναι εκείνη που ομαλοποιεί τον ορίζοντα και θέτει ως πρωταγωνιστές την ανεμελιά,την αισιοδοξία και τον εκρηκτικό ερωτισμό ενώ το μενού συμπληρώνουν αναπάντεχες  ευχάριστες ειδήσεις!


Υδροχόος 
Είναι ένα διήμερο για εσάς τους ανικανοποίητους Υδροχόους που χαρακτηρίζεται ως υπερκινητικό. Αναλυτικότερα το Σάββατο θα είναι γεμάτο από μετακινήσεις  διαδρομές  κοινωνικές υποχρεώσεις και δράσεις ενώ η Κυριακή θα κυλήσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς απαιτώντας από εσάς ξεκούραση και επικοινωνία με το κοινωνικό σας περίγυρο γεγονός που σας ανακουφίζει και ανανεώνει. Προσοχή στα οικονομικά!

Ιχθύες
Το εν λόγω διήμερο για εσάς τους ευαίσθητος Ιχθύες είναι σε γενικές γραμμές διήμερο ιδιαίτερο. Το Σάββατο θα κάνουν come back παρελθοντικοί προβληματισμοί και εκκρεμή ζητήματα που θα ταράξουν τα νερά ενώ δε θα λείπουν και έκτακτες  οικονομικές υποχρεώσεις. Ενώ η διάθεση σας την Κυριακή είναι πιο χαμογελαστή αισιόδοξη και εξωστρεφής  αλλά παράλληλα δυναμική προς επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων. Η  Θεά Τύχη πιθανόν να είναι με τ μέρος σας.



ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου