Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (21/4 -27/4)




Κριός 
Weekly Status
Ευερέθιστη


Με την παραμονή του διπλωματικού Ερμή (έως 23/4) στο σπίτι σου ανεξάρτητε Κριέ οι όποιες ενέργειες  σας απαιτούν προσεχτικό φιλτράρισμα. Η έλλειψη παρορμητικού χαρακτήρα πρέπει να είναι το μότο σας αυτή την εβδομάδα και τα όπλα σας υπομονή,ευελιξία και σύνεση.
Στα οικονομικά μετά από μεγάλες παρελθοντικές προσπάθειες η ώρα της καρποφορίας  -αγαθά μετά κόποις κτώνται -ενώ πολλές ευκαιρίες για αύξηση εσόδων παρουσιάζονται αναπάντεχα.
Στο τομέα της εργασίας το θετικό πρόσημο είναι κάτι παραπάνω από ορατό μιας και η ευστροφία σου  θα δώσει λύση στα όποια εκκρεμή ζητήματα ενώ ευνοούνται νέα ξεκινήματα και ορθοί προγραμματισμοί.
Τέλος στο πεδίο των αισθηματικών θα έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες κατακτήσεις καθώς να παραβλέψεις εγωισμούς και να δείξεις στο έτερο ήμισυ τρυφερότητα κατανόηση και θέρμη. Ευνοούνται μικρές αποδράσεις και στιγμές ανανέωσης στο τέλος της εβδομάδας.






Ταύρος 
Weekly Status
Εξαντλητική

Αυτή η εβδομάδα για εσένα τον γήινο Ταύρο θα κυλήσει σε ρυθμούς έντονους απαιτητικούς σχεδόν εξαντλητικούς. Ενήλικη αντιμετώπιση,ψυχραιμία και υπομονή είναι εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να εξοπλίσεις τη δυναμική σου για τη δεδομένη περίοδο.
Στο τομέα του χρήματος όσο και αν επιζητείς την ισορροπία παρατηρείται μία στάσιμη διάθεση μιας και τα αναπάντεχα έξοδα σας  αποδιοργανώνουν ενώ στο πεδίο της εργασίας η κατάσταση διαφοροποιείται. Θετικές είναι οι εξελίξεις στο τομέα αυτό - ο επικοινωνιακός Ερμής εισέρχεται στο σπίτι σου από 23/4 -που παράλληλα σημαίνει επιπλέον ενέργεια,ατελείωτες υποχρεώσεις καθώς και πολύ σωστό προγραμματισμό χρόνου και πλάνων.
Τέλος στα αισθηματικά σου απαιτείς αέρα ανανέωσης και το πλανητικό σκηνικό φροντίζει για αυτό αρκεί να μην ενεργήσεις παρορμητικά και επιπόλαια. Προσεχτικοί χειρισμοί  και ώριμη σκέψη είναι τα απαιτούμενα κλειδιά ενώ για τους αδέσμευτους οι νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται. Συμβουλή : βρείτε χρόνο για την απαιτούμενη σου ξεκούραση ειδικά προς το Σαββατοκύριακο.

                       Χρόνια Πολλά  στους καλαίσθητος Ταύρους




Δίδυμοι
Weekly Status 
Απαιτητική

Έχει ξεκινήσει μία εβδομάδα  για σένα τον αεικίνητο Δίδυμο που μόνο ήσυχη δε θα μπορεί να χαρακτηριστεί. Πολλές οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις των ημερών αυτών και η σωστή στρατηγική προς την απαιτούμενη ισορροπία αυτών είναι  Προτεραιότητα. Όλα πρέπει να μπουν σε μία τάξη -σκέψεις και δράσεις -  για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Στο πεδίο των οικονομικών όλα δείχνουν κάπως ομαλότερα – μπορείς να αφεθείς στο αγαπημένο σου shopping therapy –  αλλά αφού πρώτα να εξετάσεις και το ύψος των υποχρεώσεων σου προς αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων. Σε σχεδόν εκρηκτικό περιβάλλον κινείτε ο  τομέας της εργασίας αυτές τις ημέρες- εκνευρισμοί προβληματισμοί και εκκρεμότητες!Η ψύχραιμη αντιμετώπιση αυτών και η διπλωματική σου δεινότητα θα δώσουν τη λύση.
Στα αισθηματικά σου τώρα θα έχεις αυξημένες μετοχές -για τους αδέσμευτους πιθανές  νέες γνωριμίες – και το ερωτικό σου ταμπεραμέντο θα βρίσκεται στα καλύτερα του χαρίζοντας στον ερωτικό σας σύντροφο απόλυτες στιγμές σεξουαλικής ικανοποίησης και ερωτικής απογείωσης.



Καρκίνος
Weekly Status 
Επαναπροσδιορισμού

Το διάστημα αυτό για εσένα τον ευαίσθητο Καρκίνο είναι ένα διάστημα όπου αρχίζει να ξεκαθαρίζει η σκέψη σου από το ομιχλώδες παρελθοντικό τοπίο και να θέτεις νέους στόχους και να οργανώνεις νέα πλάνα προς όλες τις κατευθύνσεις. Φυσικά δε θα είσαι μόνος σε αυτό μιας και η στήριξη οικείων σου προσώπων θα είναι πολύ σημαντική
Στα οικονομικά σου τώρα αν αποφύγεις άσκοπες αγορές και περιττά έξοδα όλα θα έχουν την απαιτούμενη ισορροπία και μία σταθερή πορεία -γεγονός που σε χαροποιεί  ενώ στο τομέα της εργασίας έχεις μπει ήδη στη σωστή τροχιά. Στη τροχιά όπου η επιτυχία διαφαίνεται προκαθορισμένη αν και αυτές τις μέρες κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές θα σε αποσυντονίσει αλλά δε μπορούν όλα να είναι ρόδινα.
Στο πεδίο τψν αισθηματικών ο ανικανοποίητος συναισθηματικός σου κόσμος ίσως να προκαλέσει κούραση και εκνευρισμό. Ήρθε η ώρα να δείξεις ένα πρόσωπο πιο ισορροπημένο και λιγότερο απαιτητικό προς αποφυγήν ουσιαστικά αναίτιων παρεξηγήσεων. Για τους αδέσμευτους πολύ πιθανό να χτυπήσει τη πόρτα σου ο Θεός Έρωτας.




Λέων 
Weekly Status 
Ευνοϊκή

Η εβδομάδα αυτή έχει  για εσένα το μεγαλοπρεπή Λέοντα το θετικότερο πρόσωπο της δεδομένης  περιόδου. Ο αεικίνητος Ερμής από το φιλικό σου Ταύρο θα  προσφέρει την απαιτούμενη δυναμική και επικοινωνιακή δεινότητα ώστε να επιτύχεις τους όποιους στόχους σου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, Αναλυτικότερα στο τομέα των οικονομικών -αν έχεις τακτοποιήσει εκκρεμή ζητήματα και οικονομικές υποχρεώσεις-  θα δεις ότι κινείται  σε ένα ευνοϊκότερο πλαίσιο με πολλές προοπτικές αύξησης εισοδήματος. Ενώ στο πεδίο της εργασίας η αδιαφιλονίκητη ευρηματικότητα σου θα είναι το ερέθισμα προς την ανοδική πορεία και την καθιέρωση ενώ από τα μέσα της εβδομάδας με θετικό  πρόσημο χαρακτηρίζονται οι όποιες νέες επαφές/ξεκινήματα.
Τέλος στα αισθηματικά σου οφείλεις να επιδείξεις ξεκάθαρη σκέψη και αποφασιστικό χαρακτήρα ώστε να αποφύγεις ομιχλώδη συναισθηματικά τοπία και αναίτιες πιέσεις. Για τους αδέσμευτους ήρθε η ώρα να θαμπώσεις με τη λάμψη σου τους επίδοξους διεκδικητές της καρδιάς σου.




Παρθένος
Weekly Status 
Αισιόδοξη

Η τρέχουσα εβδομάδα για σένα τον οργανωτικό Παρθένο επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και αισιόδοξα μηνύματα. Είναι ένα διάστημα όπου το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για πραγματοποίηση στόχων καθώς και ανοδική πορεία.
Συγκεκριμένα το πεδίο του χρήματος είναι σε σχετικά στάσιμη διάθεση παροτρύνοντας σε στην αποφυγή αναίτιων εξόδων και περιττών αγορών και προωθώντας τη προσεχτική χρήση του.
Σε αντίθεση με τα επαγγελματικά σου όλα θ πνέουν με αέρα αλλαγής και ανανέωσης. Φυσικά όπως όλες οι αλλαγές δε φανερώνουν άμεσα τη το ευνοϊκό τους πρόσωπο αλλά σε βάθος χρόνου θα συνειδητοποιήσεις πως όλα αιτιολογούνται προς όφελος σου.
Τέλος στο τομέα των αισθηματικών θα μεταμορφωθεί σε παραλήπτη θετικών μηνυμάτων. Για τους αδέσμευτους είναι θέμα χρόνου να χτυπήσει ο Θεός Έρωτας τη πόρτα σου ενώ για τους δεσμευμένους θα επέλθει μία ορθότερη επικοινωνία με το έτερο σου ήμισυ δίνοντας σωτήριες λύσεις σε όσα ζητήματα σε αποδιοργάνωναν και απομάκρυναν στο πρόσφατο παρελθόν.




Ζυγός
Weekly Status 
Ανανεωτική


Η εβδομάδα που ήδη ξεκινήσει για εσένα τον ισορροπιστή Ζυγό θα διογκώσει την ανάγκη αλλαγής και ανανέωσης Είναι ζωτικής διάθεσης για σένα αυτή η αλλαγή αλλά πρέπει να ενεργήσεις μεθοδικά,προσεχτικά και συνετά. Πιθανόν αυτό να δείχνει χρονοβόρο όμως αυτή τη τακτική οφείλεις να υιοθετήσεις αποφεύγοντας έτσι μάταιη σπατάλη ενέργειας και φαιάς ουσίας.
Αναλυτικότερα στο πεδίο των οικονομικών μία φειδωλή συμπεριφορά θα αποβεί σωτήρια στον οικονομικοί σου προϋπολογισμό. Μακριά από όποιες άσκοπες συναλλαγές.
Οι πλανήτες από την άλλη ευνοούν κατά πολύ τα επαγγελματικά σου πλάνα και σκέψεις αρκεί να μην μείνουν στα χαρτιά όλα αυτά. Δραστηριοποιήσου και είναι θέμα χρόνου η ευρηματικότητα και η έμπνευση σου να βρουν εύφορο έδαφος για την επιτυχημένη πραγματοποίηση τους.
Τέλος ο τομέας των αισθηματικών διανύει μία πολύ θετική τροχιά. Για τους αδέσμευτους πολύ σύντομα θα έρθει  η αναμενόμενη γνωριμία και για τους δεσμευμένους ο καιρός είναι αίθριος. Χωρίς ομίχλη και σύννεφα θα βιώσεις μία περίοδο ερωτικής ολοκλήρωσης  που θα σε απογειώσει.
Ευνοούνται μικρές αποδράσεις  και εξορμήσεις στο προσεχές Σαββατοκύριακο.





Σκορπιός
Weekly Status 
 Ισορροπίστρια

Η τρέχουσα εβδομάδα για εσένα διεκδικητικέ Σκορπιέ είναι για σένα με ένα πρόσωπο ισορροπίας και αρμονίας. Είσαι και εσύ σε διάθεση αλλαγών οι οποίες με προσεκτικούς χειρισμούς διαλλακτικότητα και ενήλικη συμπεριφορά θα πραγματοποιηθούν με μικρό βαθμό δυσκολίας.
Συγκεκριμένα ο τομέας του χρήματος θα υποστεί αυξομειώσεις. Εξαιτίας αυτού οι όποιες οικονομικές συναλλαγές θα πρέπει να έχουν ένα πρίσμα αναγκαιότητας και φειδωλής διάθεσης.
 Από την άλλη το μενού της εργασίας περιλαμβάνει πίεση,δημιουργικό άγχος συνεχόμενες μετακινήσεις,τρέξιμο και εκνευρισμούς. Όλα αυτά όμως δεν είναι εκείνα που οδηγούν στην αναγνώριση και την επιτυχία; Επιτυχία που πολύ σύντομα θα είναι ορατή μιας και ήδη ξεκινήσει να διανύεις στο δρόμο της.
Τέλος ο τομέας των αισθηματικών με τη παραμονή της ερωτικής Αφροδίτης στο φιλικό σου Ιχθύ για τους αδέσμευτους θα παρουσιάσει νέες γνωριμίες με σοβαρές προοπτικές,Ενώ για τους δεσμευμένους ο ερωτισμός σας βρίσκεται στο ζενίθ του γεγονός που χαροποιεί τόσο εσένα όσο και τον ερωτικό σου σύντροφο.



Τοξότης
Weekly Status 
Κοινωνική

Για εσένα τον πάντα αισιόδοξο Τοξότη η εν λόγω εβδομάδα θα κινηθεί σε θετική τροχιά με πολλές αισιόδοξες προοπτικές. Αρκεί να βγεις από το καβούκι σου -που έχεις “κλειστεί” τελευταία -και να δείξεις το πραγματικό  κοινωνικό γίγνεσθαι. Αφέσου στη καλή παρέα φίλων και μοιράσου σκέψεις ιδέες και προβληματισμούς αποφορτίζοντας έτσι τη ψυχική σου διάθεση.
Αναλυτικότερα στο πεδίο του χρήματος πιθανόν να έρθουν ευκαιρίες και νέες προτάσεις για αύξηση εισοδήματος. Στα μέσα της εβδομάδας απέφυγε περιττές αγορές και σπατάλες. Από την άλλη ο εργασιακός τομέας ίσως να έχει διάθεση πιεστική και αγχωτική αλλά με ψυχραιμία και ενήλικη συμπεριφορά όλα λύνονται. Με θετικό πρόσημο χαρακτηρίζονται τα όποια νέα ξεκινήματα /συμφωνίες/ προτάσεις.
Τέλος στα αισθηματικά σου η εύνοια είναι καθόλα ορατή γεγονός που σας χαροποιεί. Για τους αδέσμευτους η μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση τους θα επιφέρει τη πολύ αναμενόμενο επόμενο στόχο  ενώ για τους δεσμευμένους  ο ερωτισμός σας διανύει τις καλύτερες διαδρομές χαρίζοντας σας μοναδικές στιγμές ερωτικού παιχνιδιού και απογείωσης.



Αιγόκερος 
Weekly Status 
Δυναμική

Η  τρέχουσα εβδομάδα για εσένα τον εργασιομανή Αιγόκερο έχει μία διάθεση ανακτήσεως δυνάμεων. Πιθανόν να διανύεις μία φορτιμένη περίοδο με πιέσεις και στρες αλλά οι μέρες αυτές θα σου προσφέρει τη απαιτούμενη προσοχή και ψυχραιμία καθώς και τη δυναμικότητα προς επίλυση όποιων εκκρεμών ζητημάτων σε απασχολούν τελευταία.
Συγκεκριμένα ο τομέας του χρήματος  είναι στο κατώφλι μιας ισορροπημένης διαδρομής όπου τα οικονομικά δε θα σας προκαλούν επιπλέον άγχος. Από την άλλη στα επαγγελματικά σου νέες  προτάσεις/συνεργασίες/συμφωνίες θα παρουσιαστούν και πιθανό να είναι ευνοϊκές αρκεί να γίνει νωρίτερα  ενδελεχής έλεγχος. Εκνευρισμοί και εντάσεις που περιλαμβάνονται στα εργασιακά σου  είναι  μέρος της  προσεχούς επιτυχίας σου.
Τέλος το πεδίο των αισθηματικών φανερώνει θετική διάθεση. Για τους αδέσμευτους είναι θέμα χρόνου να κάνετε τη γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει ενώ για τους δεσμευμένους με περισσότερη διαλλακτικότητα και κατανόηση μπορείς να βιώσεις μία πολύ όμορφη ερωτικά περίοδο.



Υδροχόος 
Weekly Status 
Αποφορτισμένη

Για εσένα τον υπέρ δραστήριο Υδροχόο η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε έχει χαρακτήρα αποφόρτισης. Ο κοινωνικός Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα ξεμπλοκάρει στάσιμες καταστάσεις και εκκρεμή θέματα που σε απασχολούσαν τελευταία δίνοντας τις καλύτερες των λύσεων.
Συγκεκριμένα ο τομέας των οικονομικών έρχεται σε μία εξισορρόπηση και είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για νέες επαφές /συμφωνίες/ συμβόλαια /μετακινήσεις που στόχο έχουν την αύξηση του εισοδήματος σου .Από την άλλη το πεδίο της εργασίας περιλαμβάνει υλοποίηση στόχων που έχετε θέσει εδώ και καιρό ενώ συζητήσεις προσφορές και ιδέες για νέα ξεκινήματα θα αποδειχθούν προσοδοφόρες.
Τέλος στα αισθηματικά σου τώρα η εύνοια του Ερμή δίνει σωτήριες λύσεις σε ζητήματα και παρελθοντικούς προβληματισμούς ενώ η μετάδοση της θετικής σας διάθεσης είναι εκείνη που θα απογειώσει ερωτικά τον σύντροφο σας σε ένα περιβάλλον ρομαντικό τρυφερό και άκρως παθιασμένο.



Ιχθύς
Weekly Status 
Τυχερή

Η τρέχουσα εβδομάδα για εσένα τον ευαίσθητο Ιχθύ θα έχει ένα πρόσωπο τυχερό και άκρως επικοινωνιακό. Πολλές είναι οι ευκαιρίες προς κάθε κατεύθυνση και οι αισιόδοξες ειδήσεις που θα λάβεις. Θέματα που δείχνουν εκκρεμή και στάσιμα ήρθε η ώρα να δώσεις τις καλύτερες των λύσεων.
Αναλυτικότερα  το πεδίο του χρήματος χαρακτηρίζεται από θετικό πρόσημο και πολλές προοπτικές αύξησης εισοδήματος ενώ παράλληλα γίνεσαι λήπτης νέων προτάσεων/συνεργασιών αρκούντως συμφερτικών . Από την άλλη τα εργασιακά σου κινούνται σε ανάλογη εύνοια αρκεί να ενεργείς με πρόγραμμα και ψυχραιμία και προσφέροντας στο εαυτό σου χρόνο χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Τέλος στο τομέα των αισθηματικών με τη παραμονή της ερωτικότερης όλων Αφροδίτης στο ζώδιο σου ο γοητευτικός ερωτισμός σου είναι στο ζενίθ χαρίζοντας σου στιγμές συναισθηματικής ασφάλειας και ολοκλήρωσης καθώς επίσης και αποφόρτισης ψυχικής διάθεσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου