Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ταξίδι στα αστέρια || ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ταξίδι στα αστέρια || ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

Πιλοτάρει ο Deme



Κριός
Status Ενεργειακή Εξάντληση

Cash & Career
Στον τομέα των οικονομικών  πρέπει να κινηθείτε με φειδωλή διάθεση. Όποιες άσκοπες αγορές – απρογραμμάτιστοι χειρισμοί θα  σας οδηγήσουν εκτός budget !Ενώ στα εργασιακά οι πολλές απαιτήσεις θα σας εξαντλήσουν αλλά με οργάνωση και πρόγραμμα όλα θα κυλήσουν ομαλά.


Emotions
Όσο αφορά το πεδίο των αισθηματικών η άκρως γοητευτική σας παρουσία και η κοινωνική σας διάθεση κερδίζει το κάθε άλλο τις εντυπώσεις ενώ οι δεσμευμένοι οφείλουν να επιδείξουν ευθύτητα, θετικότητα και ήπια αντιμετώπιση ώστε να θέσετε εκ νέου βάσεις  για τη σχέση σας αποβάλλοντας και επιλύοντας όποια ζητήματα σας απασχολούσαν.

Ταύρος
Status Με Θετικό Πρόσημο

Cash & Career
Με θετικές εξελίξεις αλλά και έκτακτες υποχρεώσεις που πολύ πιθανόν να αποδιοργανώσουν το οικονομικό σας προγραμματισμό -προσοχή στις ανώφελες σπατάλες!Ενώ στα επαγγελματικά έχει έρθει η ώρα να προχωρήσουν γοργά εκκρεμή ζητήματα κινηθείτε υπομονετικά και οργανωμένα

Emotions
Στο πεδίο των αισθηματικών η επιρροή της ερωτικής Θεάς Αφροδίτης από τον φιλικό σας Υδροχόο είναι αισιόδοξη και θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης,συναισθηματικής ευτυχίας και απογείωσης ενώ για τους αδέσμευτους  είναι από τις καλύτερες περιόδους για να κατακτήσετε το/τη  σύντροφο της ζωής σας.

Δίδυμοι
Status Έρχονται καλύτερες λύσεις

Cash & Career
 Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι έκτακτες εισφορές θέτουν το κύκλο των οικονομικών πολύ αδύναμο και άτονο αλλά με προγραμματισμό θα ρθει ομαλότερη πορεία. Στα εργασιακά τώρα θα επικρατεί ένας τρελός χαμός αλλά ως όπλα σας την ευστροφία και υπερκινητικότητα θα δώσουν τις καλύτερες λύσεις και θα αντεπεξέλθετε πλήρως παντού -απλά οργανωθείτε!!!

Emotions
Η πολυπόθητη εξισορρόπηση είναι το θέμα της εβδομάδας στο  πεδίο των αισθηματικών. Διαλλακτικότητα υπομονή και ενήλικο χειρισμό απαιτούν όποια εκκρεμή ζητήματα υπάρχουν στη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι μην πτοήστε ο επικοινωνιακός Ερμής από το σπίτι των Ιχθύων (18/3) θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα στα ερωτικά σας παιχνίδια!


 Ο επικοινωνιακός Ερμής από το σπίτι των Ιχθύων (18/3)

   

Καρκίνος
Status Βλέμμα με αισιοδοξία

Cash & Career
 Η πολύ θετική επιρροή του αεικίνητου Ερμή από τους φιλικούς σας Ιχθύες σας προσφέρει μία διαδρομή αναπάντεχων ευκαιριών και απρόσμενης αύξησης εισοδήματος. Στον τομέα τις εργασίας έρχονται νέες συνεργασίες /συμφωνίες  που πριν αποδεχθείτε εξετάστε ενδελεχώς προς αποφυγήν περαιτέρω προβλημάτων.

Emotions
Η πολυπόθητη συναισθηματική ασφάλεια παρέχεται πιο ανώδυνα πιο “εύκολα”  σε αυτή τη περίοδο της ζωής  γεγονός που σας χαροποιεί ενώ μη διστάσετε να ξεκαθαρίσετε ομιχλώδη τοπία και όποια εκκρεμή ζητήματα προκαλούν δυσλειτουργική διάθεση στις προσωπικές σας σχέσεις ενώ για τους αδέσμευτους ο επικοινωνιακός Ερμής θα κάνει τα θαύματα του.

Λέων
Status Δυναμικότητα και ψυχραιμία

Cash & Career
 Σε θετική τροχιά θα κινηθεί ο τομέας των οικονομικών αρκεί να κινηθείτε με εγκράτεια και πρόγραμμα. Ενώ στο πεδίο των επαγγελματικών  νέες ευκαιρίες /συμφωνίες /συμβόλαια έρχονται ώστε να δώσουν ώθηση στα εργασιακά σας πλάνα και η οξυδέρκεια και η δυνατή σας αντίληψη προλαμβάνει όποια προβλήματα τυχόν προκύψουν.

Emotions
Στιγμές απόλαυσης,συναισθηματικής απογείωσης και ερωτικό ντελίριο θα σας χαρίσει η ερωτική θεά Αφροδίτη από το φιλικό σας Υδροχόο. Είναι μια περίοδος  ερωτικής πληρότητας και για τους αδέσμευτους η θέση το πλανητών θα στήσει ένα σκηνικό που θα λειτουργεί το κάθε άλλο υπέρ σας.

Παρθένος
Status Προς το δρόμο της επιτυχίας

Cash & Career
 Όποιες περιττές αγορές και ανώφελες σπατάλες είναι ικανές να αποδιοργανώσουν τον οικονομικό σας σχεδιασμό. Αν επιδείξετε ενήλικη συμπεριφορά με πρόγραμμα όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά ενώ στο πεδίο της εργασίας  νέες πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες παρουσιάζονται ενώ το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον δείχνει τόσο αρμονικό ώστε να χαράξετε το δρόμο προς την επιτυχία!

Emotions
 Αν αποφεύγεται άκαμπτες συμπεριφορές ,εσωστρεφείς διαθέσεις και υιοθετήσετε ερωτική προσήλωση προς τον/την σύντροφο σας θα σας προσφερθεί ένα ιδιαιτέρως συναισθηματικό  κλίμα με στιγμές ερωτικής απογείωσης,Ενώ ο αεικίνητος Ερμής στους Ιχθύες θα δώσει στους αδέσμευτους τη θετικότερη επιρροή στα ερωτικά σας!


Με την παραμονή του μαχητικού Άρη στο ζώδιο του Ζυγού!!!



Ζυγός
Status Άγχος και δυναμικότητα

Cash & Career
 Οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμή θέματα ζητούν την άμεση τακτοποίηση τους προς αποφυγήν καταστάσεων εκτός προϋπολογισμού. Ενώ στον εργασιακό τομέα παρ όλη τη δυναμική σας διάθεση  το άγχος σας κυριεύει και αποσυντονίζεστε Χειριστείτε τις υποθέσεις σας ψύχραιμα οργανωμένα και με ενήλικη συμπεριφορά



Emotions
 Με την παραμονή του μαχητικού Άρη στο ζώδιο σας πιθανόν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις να έχουν μία ευερέθιστη διάθεση αντιμετωπίστε κατά πρόσωπον και ώριμα όποια προβλήματα και εκκρεμότητες σας απασχολούν ενώ για τους αδέσμευτους η θετική σκοπιά του Ερμή από του Ιχθύες παρέχει τις καλύτερες των προδιαγραφών στα ερωτικά σας.

Σκορπιός
Status Ενεργητικότητα και ευκαιρίες.

Cash & Career
 Χωρίς αναβολές αν γίνουν η τακτοποίηση εκκρεμών ζητημάτων και υποχρεώσεων  τότε ο κύκλος των οικονομικών θα  παραμείνει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ενώ νέες ευκαιρίες/συμφωνίες/ συνεργασίες   -που πρέπει να εξετάσετε ενδελεχώς -θα  ωθήσουν στα εργασιακά σας πλάνα ενώ ο αεικίνητος Ερμής από το φιλικό σας Ιχθύ θα δώσει άλλο αέρα στην επικοινωνιακή σας δεινότητα

Emotions
 Με τις θετικότερες των επιρροών θα κινηθεί ο τομέας των αισθηματικών. Μικρές αποδράσεις ή στιγμές χαλάρωσης και ερωτικής πληρότητας περιέχει το εβδομαδιαίο μενού για εσάς ενώ για τους αδέσμευτους η ερωτική Αφροδίτη από τον φιλικό σας Υδροχόο σας οδηγεί στο να κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο!

Τοξότης
Status Θετικότητα και κατακτήσεις.

Cash & Career
 Νομικές υποθέσεις εκκρεμή ζητήματα γραφειοκρατεία δημοσίου περιλαμβάνει το μενού των οικονομικών αυτή τη εβδομάδα τα οποία απαιτούν προσεχτικό χειρισμό και οργάνωση. Ενώ το πεδίο της εργασίας κινείται σε διαλλακτικότερο περιβάλλον όπου παρελθοντικές σας απαιτήσεις ικανοποιούνται και οι συνεργασίες σας έχουν σωστότερη βάση για τις επικείμενες επαγγελματικές σας κατακτήσεις

Emotions
 Ο κύκλος των αισθηματικών έχει μία διάθεση ξεκαθαρίσματος και ακριβοδίκαιης αντιμετώπισης ενώ με ανανεωτικό πρόσημο θα κινηθεί η σχέση σας ενώ για τους αδέσμευτους οι πλανητικές όψεις θα δώσουν τις καλύτερες των προϋποθέσεων  για την επερχόμενη ερωτική σας απογείωση.



Η παραμονή της εκρηκτικής Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου χαρίζει εκπλήξεις!



Αιγόκερος
Status Μεθοδικότητα και μελλοντικά σχέδια.

Cash & Career
 Με οριακό προϋπολογισμό θα κινηθεί το πεδίο των οικονομικών αρκεί να αποφευχθούν περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές. Ενώ στο τομέα της εργασίας το κλίμα θα είναι σε γενικές γραμμές ήπιο Πιθανόν να προκύψουν μικρό -προβληματισμοί η μεθοδικότητα και το οργανωτικό σας πνεύμα σας θα είναι εκείνα που θα τα επιλύσουν !

Emotions
 Με μελλοντικά σχέδια και όνειρα  θα συμπληρώνεται στο μενού της  εξισορροπημένης  -αυτή τη περίοδο -ερωτική  σας ζωή. Σχέδια και πλάνα που γίνονται ομορφότερα όταν τα μοιράζεστε με το ταίρι σας ενώ για τους αδέσμευτους η θετική επιρροή του επικοινωνιακού Ερμή θα οδηγήσει στα καλύτερα.

Υδροχόος
Status Ώριμη σκέψη και σοβαρότητα

Cash & Career
 Με αναπάντεχη αύξηση εισοδήματος χαρακτηρίζεται ο κύκλος των οικονομικών αυτή την εβδομάδα εξαιτίας νέων ευκαιριών που παρουσιάζονται .Ενώ το φορτωμένο πεδίο της εργασίας  φαίνεται να έχει θετικό πρόσημο μιας συμφωνίες/ συνεργασίες/συμβόλαια θα έρθουν και οφείλεται να τα αντιμετωπίσετε με μέτρο ώριμη σκέψη και ανάλογο επαγγελματισμό.

Emotions
 Η παραμονή της εκρηκτικής Αφροδίτης στο ζώδιο σας είναι εκείνη που σας οδηγεί στο ζενίθ της γοητείας σας και σας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης ανανέωσης απρόσμενης ηδονής καθώς και το απόλυτο ερωτικό ντελίριο ενώ για τους αδέσμευτους είναι θέμα χρόνου να κατακτήσουν το ζητούμενο σας!

Ιχθύες
Status Ανυπομονησία και ανεκπλήρωτα σχέδια

Cash & Career
 Αρκετές ευκαιρίες που θα αυξήσουν το εισόδημα σας παρουσιάζονται -στις οποίες πρέπει να είστε προσεκτικοί στο χειρισμό τους -ενώ είναι απαραίτητη η διευθέτηση εκκρεμών ζητημάτων. Ευνοούνται θέματα νομικά και γραφειοκρατίας. Στο πεδίο της εργασίας ο επικοινωνιακός Ερμής στο σπίτι σας από 18/3 θα σας χαρίσει νέες συμφωνίες/συμβόλαια/προτάσεις που εσείς ανυπομονείτε να αναλάβεται.

Emotions
 Η παραμονή του Ερμή στο ζώδιο σας αυξάνει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και τροφοδοτεί την ερωτική σας ζωή με ποικιλία ανανεωτική διάθεση αλλά και πινελιές ερωτικής απογείωσης. Ενώ για τους αδέσμευτους η συναισθηματική σας ασφάλεια και συντροφικότητα έρχεται προσεχώς!


Χαρούμενη Άνοιξη σε Όλους!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου