Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ταξίδι στα αστέρια

Προβλέψεις Ιανουαρίου


γράφει ο Demes


 Κριός 

Status: Έντονος και ιδιαιτέρως φορτισμένος συναισθηματικά!

Features:
"Παν Μέτρον Άριστον" πρέπει να είναι το μότο σας για αυτό το μήνα και είναι εκείνο που θα σας απεγκλωβίσει  και θα σας χαρίσει την κυριαρχία στη ζωή και στον εαυτό σας.
Επαγγελματικές συνεργασίες, γεγονότα της κοινωνικής σας ζωής και σχέσεις ανισοτιμίας αλλά και η επιτρεπόμενη από εσάς δυνατή πίεση που σας έχει ασκηθεί τελευταία είναι στο μάτι του κυκλώνα και είναι εκείνες οι αιτίες που σας εξωθούν εκτός ελέγχου. Είναι οι ίδιοι λόγοι που σας κάνουν επιρρεπείς σε ατυχήματα (απρόσεχτη οδήγηση) και  σε μετωπικές συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας. Ψυχραιμία, ώριμη σκέψη  σεβασμός και αυθεντικότητα θα είναι τα όπλα προς αποφυγήν ακραίων συμπεριφορών.

Emotions:
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του  Αιγόκερου οδηγεί το εκρηκτικό ερωτικό σας ταμπεραμέντο  στις υψηλότερες θέσεις "πωλήσεων" που πιθανόν να έχει σύντομη ημερομηνία λήξεως. Η πολύ έντονη ερωτική σας διάθεση και η ανάγκη για απόλαυση από τη μικρή στέρηση της για κάποιο διάστημα σας  από τον εαυτό σας οδηγεί σε ακραίες συμπεριφοράς για αυτό η αποφυγή παιχνιδιών εξουσίας και επιβολής κρίνεται απαραίτητη. Ιδιαίτερη ενασχόληση οφείλεται να επιδείξετε σε προσωπικές παρελθοντικές σχέσεις που για κάποιο σημαντικό λόγο επανεμφανίζονται!

 Έντονος και ιδιαιτέρως φορτισμένος συναισθηματικά ο Ιανουάριος για το Κριό!

Ταύρος 

Status: Νέο ξεκίνημα εξισορροπημένης και δίκαιης πορείας!

Features:
Τον μήνα Ιανουάριο σας δίνετε η δυνατότητα να προχωρήσετε σε περιβάλλοντα που προσφέρουν θετικές διαδρομές στον οικονομικό τομέα υπό ένα όρο: Nα αφήστε πίσω σας οριστικά λανθασμένες επιλογές και φαύλους κύκλους που ενεργοποιούσαν τη μελλοντική  σας ανερχόμενη πορεία.
Έχετε τη δυνατότητα αποδυναμώσετε εμπόδια της εξέλιξης ενώ ξεκινάει μία περίοδος για εσάς όπου δυνατά ξεκαθαρίσματα καταστάσεων που ασκούσαν πίεση σε όλους τους τομείς θα επιφέρουν την εξομάλυνση και την υγιή σταθερότητα στη καθημερινότητα σας. Επίσης ως μήνας αποκαλύψεων σας θέτει σε λυτρωτικούς όρους έχοντας σας αντιμέτωπους με την αληθινή εικόνα της πραγματικότητας.

Emotions:
 Ο τομέας των ερωτικών χαρακτηρίζεται από έντονη δραστηριότητα μιας και η αγαπημένη κυβερνήτιδα Αφροδίτη οπισθοπατεί  στον φιλικό σας Αιγόκερο.
Αυτό σας οδηγεί σε σημαντικές μετωπικές συναντήσεις με ανθρώπους που στιγμάτισαν το παρελθόν σας ή πρόσωπα με όχι και τόσο ξεκάθαρο παρών. Παρόλα αυτά έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να τα αναπροσαρμόσετε σε  θετικές βάσεις. Δώστε περισσότερη βαρύτητα στη προσωπική σας ανάπαυλα και ανανέωση σας μέσα από  ταξίδια,διασκέδαση ή φιλικές συναθροίσεις!
 
Νέο ξεκίνημα εξισορροπημένης και δίκαιης πορείας για τον Ταύρο ο πρώτο μήνας του 2014!

Δίδυμος 

Status:Σε εγρήγορση ένας μήνας δύο ταχυτήτων!

Features:
"Άμεσος δράση"είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει τον πρώτο μήνα του νεοαφιχθέντα έτους. Σε 2 ταχύτητες θα κινηθείτε τον Ιανουάριο.
Στο πρώτο δεκαπενθήμερο η έλλειψη ελευθερίας κινήσεων και η έντονη πίεση θα φορτίζουν συναισθηματικά. Συνδυασμένο δε με την έλλειψη σεβασμού προς τα δικά σας όρια και αντοχές σας ενώ εσείς ασπάζεστε τις επιθυμίες και τα θέλω τους οδηγούν στην εξάντληση  και στην άδικη αποδυνάμωση και αποσυντονισμό σας
Ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο με τη στήριξη προσφιλών σας προσώπων μετατρέπεται σε  πιο αποκαλυπτικό φέρνοντας  στο φως κρυμμένα μυστικά παρασκηνιακές πλοκές και υποσυνείδητες αντιδράσεις μετατρέποντας σας λυτρωμένους

Emotions:
 Στον  ερωτικό τομέα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί μιας και οφείλεται να συνειδητοποιήσετε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Ειλικρίνεια αυθεντικότητα και ευθύτητα είναι εκείνα τα μοναδικά όπλα  που η σωστή τους χρήση θα σας απελευθερώσουν από το καταπιεστικό και αφόρητο κλίμα του πρώτου δεκαπενθημέρου.
Ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο η έντονη κοινωνικότητα σε συνδυασμό με φιλικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα  θα σας οδηγήσουν σε μονοπάτια όπου οι μάσκες και η υποκρισία δεν έχουν θέση!Αποκτάτε έτσι τη δυνατότητα εξισορρόπησης καρμικών σας σχέσεων  και δημιουργία μιας νέας ομαλής πορείας-στυλοβάτη της μετέπειτα εξέλιξη σας.

Σε εγρήγορση ο Ιανουάριος -ένας μήνας δύο ταχυτήτων για τους Διδύμους!
Καρκίνος 

Status: Πρωταγωνιστής των μηνιαίων αστρολογικών εξελίξεων!

Features:
Εξαιρετικά προσεχτική διαχείριση οφείλεται να επιδείξετε σε τομείς σχέσεων και συνεργασιών  -τομείς που είναι σε φορτισμένη και ευάλωτη θέση αυτή τη περίοδο -προκειμένου να αποφύγετε μετωπικές συγκρούσεις και οριστικές ρίξεις.
Οι δύσκολες όψεις στο ζώδιο σας (Αφροδίτη-Ουρανό-Άρη) επαναφέρουν στη ζωή σας μισοτελειωμένες παρελθοντικές σχέσεις που δρουν καταλυτικά και αποδυναμωτικά στην εξέλιξη σας. Είναι σημαντικό με την έντονη συναισθηματικότητα που σας διακατέχει να αντιληφθείτε πως η αγάπη είναι πολυδιάστατη.
Όσο και αν τρέφεται αυτό το συναίσθημα για κάποιο πρόσωπο -που ο χαρακτήρας και οι επιλογές του δε συμβαδίζουν με τις δικές σας, απελευθερώστε το με την απομάκρυνση σας.

Emotions:
 Χαρακτηρίζεται από έντονη δραστηριότητα  ο ερωτικός σας τομέας. Ο ανεβασμένος αριθμός κατακτήσεων -με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης -δε μπορεί να σας εγγυηθεί ποιοτική σταθερότητα και μακροημέρευση!Επίσης απαγορευτική κρίνεται όποιας μορφή επισημοποίησης σχέσης -προσωπικής και επαγγελματικής -άνευ σοβαρής διερεύνησης  όποιων παραμέτρων.
Ο Ιανουάριος χρειάζεται από εσάς ψύχραιμη αντιμετώπιση όποιων δυσκολιών και αν έρθετε αντιμέτωποι και ενέργεια. Ενέργεια για διορθωτικές κινήσεις αλλά και αλλαγές  στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα!Είναι εκείνες οι αλλαγές που σε βάθος χρόνου να σας οδηγήσουν στο δρόμο της εξέλιξης και της επιτυχίας στους προαναφερόμενους τομείς!

Πρωταγωνιστής ο Καρκίνος  μηνιαίων αστρολογικών εξελίξεων όπως η Νέα Σελήνη!
Λέοντας 

Status: Αναζήτηση ισορροπίας και "καρμικά" μαθήματα!

 Features:
Ο πρώτος μήνας του χρόνου επιφυλάσσει για εσάς δύο (2) διαφορετικές δεκαπενθήμερες διαδρομές που η καθεμία από αυτές έχει σημαντικό λόγο ύπαρξης.
Οι πρώτες 15 μέρες φέρνουν στο προσκήνιο δύσκολες σχέσεις- συνεργασίες  (οικογενειακά-επαγγελματικά  -οικονομικά) αλλά και εκκρεμότητες που αφορούν ακίνητα αλλά και πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας που απαιτούν από εσάς ιδιαίτερα προσεχτικό χειρισμό.
Ενώ το 2ο δεκαπενθήμερο με την ευνοϊκή διάθεση του Ερμή και του  Ήλιου στο φιλικό σας Υδροχόο εξομαλύνεται η κατάσταση όπου με την στήριξη φιλικών σας προσώπων είναι δυνατή η λύση στα ζητήματα που ήδη σας απασχολούν. Με τη σημαντική βοήθεια της Αφροδίτης ξεκαθαρίζεται το τοπίο σε δυσκολίες με το σύντροφο σας.

Emotions:
Πρόσωπα με σπουδαιότητα εμφανίζονται στη ζωή σας είτε από το κοντινό παρελθόν  ή το δυνατό παρών  και όχι τυχαία.
Είναι εδώ για να σας οδηγήσουν σε ώριμη σκέψη,γνώση ορίων και σεβασμού όπως επίσης στην ενήλικη συμπεριφορά που απαιτείται στις δύσκολες παροντικές καταστάσεις. Όποια νέα ερωτική γνωριμία ή επισημοποίηση σχέσεως αντιμετωπίστε την με λιγότερο ενθουσιασμό ή αναβλητικότητα μιας και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δεν ευνοεί τέτοιους τομείς. Αφιερώστε χρόνο για προσωπική ανάπαυλα κοινωνικές συναναστροφές με προσφιλή σας πρόσωπα που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά και δυναμωτικά για τη ταλαιπωρημένη σας ψυχολογία!
 
Για τον Λέοντα ο Ιανουάριος μήνας αναζήτησης ισορροπίας και "καρμικών" μαθημάτων!
 
Παρθένος 

Status: Κινείστε με αισιόδοξες όψεις στον συναισθηματικά έκρυθμο Ιανουάριο!

Features:
Σε τάξη εκκρεμών ζητημάτων που σας προκαλούσαν άγχος έως τώρα έρχονται να βάλουν ο Ερμής και η Αφροδίτη σε συνδυασμό βέβαια με την Νέα Σελήνη της Πρωτοχρονιάς στον αδερφικό σας Αιγόκερο!Ζητήματα που αφορούσαν τομείς επαγγελματικών (καριέρα) και προσωπικών σχέσεων. Πολύ σημαντική βοήθεια βέβαια είναι και η στήριξη σας από αγαπημένα σας πρόσωπα!
Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι αποκαλυπτικός -εξαιτίας δύσκολων όψεων (Ουρανός -Πλούτωνας -Άρης)-φέρνει στο φως ελλείψεις και ασάφειες που εσείς καλείστε να οργανώσετε μια προεργασία πριν ους οριστικούς χειρισμούς. Τέλος δεν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για συμβόλαια -αγοραπωλησίες -συμφωνίες και σοβαρές αποφάσεις!

Emotions:
Στο 2ο δεκαήμερο του μήνα η Πανσέληνος με την έντονη επιρροή της στο γειτονικό σας Καρκίνο σας μεγεθύνει την ανάγκη για σημαντικές αλλαγές όπως επίσης υπέρ- φορτώνει  τον ερωτικό τομέα!Σε εσωτερικές αλλαγές περισσότερο σε συναισθήματα και πιστεύω με στόχο να προχωρήσετε σε προσεκτικές επιλογές που σας επιτρέπουν κάλυψη αναγκών και επιθυμιών!Ο τομέας των συνεργασιών -σχέσεων αναζητά την αναγκαία σας προσοχή ολόκληρο τον Ιανουάριο προκειμένου να αποφευχθούν ισχυρές συγκρούσεις και οριστικές ρίξεις.

 
Αισιόδοξες όψεις στον συναισθηματικά έκρυθμο Ιανουάριο για την Παρθένο!


Ζυγός 

Status: Οριοθέτηση δυνάμεων και ενδυνάμωση αγάπης!

Features:
Η έναρξη του Νέου Έτους ζητά από εσάς να θέσετε όρια δυνάμεων και αντοχών προκειμένου να κυλήσει ομαλότερα το πρώτο 15ήμερο!
Συγκεκριμένα η βαθιά επιθυμία σας να είστε αρεστοί παντού σας οδηγεί σε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Εξαιτίας των δύσκολων όψεων (Ουρανό -Πλούτωνα -Άρη ) εντείνεται η αίσθηση πως ζητάνε  περισσότερα των δυνάμεων σας γεγονός που θα γεμίσει οργή και θυμό. Ενώ το 2ο  ήμισυ του Ιανουαρίου παρόλο που εμφανίζει σοβαρά οικογενειακά ζητήματα η Πανσέληνος στο φιλικό σας Καρκίνο σας οδηγεί σε μια αντιμετώπιση τους πιο μεθοδική,ξεκάθαρη και ήπια!Ενώ η ευνοοική θέση του Ήλιου και του  Ερμή στον Υδροχόο ξεδιαλύνει το τοπίο εκθέτοντας αλήθειες με καθαρό παρών. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι συναισθηματική αποφόρτιση και ενδυνάμωση αγάπης προς οικεία-φιλικά σας πρόσωπα!

Emotions:
Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και κατά τη διάρκεια των εορτών επιλέξτε υγιή περιβάλλοντα που θα ενεργοποιήσουν την θετική σας διάθεση. Όσο αφορά τον ερωτικό τομέα αυτός χαρακτηρίζεται από την αυξημένη σας ζήτηση -πληθώρα ερωτικών κατακτήσεων -και την αγαπημένη σας ενασχόληση -το φλερτ!Όμως και σε σας η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης αμφισβητεί την ποιότητα και μακροημέρευση αυτών των κατακτήσεων. Άρα η απουσία ενθουσιασμού πιθανόν να αποβεί σωτήρια.
Ολόκληρο το μήνα Ιανουάριο δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όποιους είδους μετακίνηση καθώς και πολύ προσεκτική οδήγηση!
 
 
Με οριοθέτηση δυνάμεων και ενδυνάμωση αγάπης υποδέχεται ο Ζυγός το 2014!


Σκορπιός 

Status: Συναισθηματική ανατροφοδότηση και αποκατάσταση διαταραγμένων σχέσεων!

Features:
Ο ερωτικός σας σύντροφος,η οικογένεια αλλά και η επαγγελματική σας πορεία και γενικότερα ο τομέας των προσωπικών  σχέσεων είναι για τον Ιανουάριο στο μάτι του κυκλώνα.
Στο πρώτο δεκαπενθήμερο η Νέα Σελήνη στον γειτονικό σας Αιγόκερο και η δύσκολη όψη Άρη -Πλούτωνα δημιουργεί έκρυθμα περιβάλλοντα, δυνατές αποκαλύψεις και παρασκηνιακές ενέργειες.
Η θετική συνάντηση του Κρόνου με το Δία σας προσφέρει την απαραίτητη ψυχραιμία και ηρεμία να διαχειριστείτε όλα αυτά.
Ενώ στο δεύτερο δεκαπενθήμερο η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου σας προσφέρει μια γενικότερη ομαλή πορεία  σε μια νέα τάξη πραγμάτων προκαλώντας αποκατάσταση "ταλαιπωρημένων" προσωπικών σχέσεων και χαρίζοντας σας εύνοια στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα! Όπως επίσης ευνοϊκές συνθήκες στο συναισθηματικό τομέα όπου δημιουργείται ένα οικείο και ζεστό κλίμα.

Emotions:
Η εκρηκτική περίοδος των πρώτων 15 ημερών απαιτεί από εσάς χειρισμούς προσεχτικούς και διόλου πιεστικούς. Χειρισμούς χωρίς απαιτητική διάθεση από τους άλλους αλλά με άρνηση στις παράλογες απαιτήσεις τρίτων..
Σεβόμενοι τα όρια και τις αντοχές σας οφείλετε να  α αφιερώσετε χρόνου στη προσωπική σας ξεκούραση  αλλά και στην συναισθηματική σας ανατροφοδότηση. Τέλος έρχεστε σε επαφή με πρόσωπα και καταστάσεις που υπήρχαν πολλά χρόνια στη ζωή σας και ο Ερμής και ο Ήλιος στον Υδροχόο σας  οδηγούν στην αποχαιρετιστήρια οδό. Είναι καταστάσεις και πρόσωπα που ουσιαστικά έχουν "κλείσει" το κύκλο τους και έχουν διαφορετική πορεία από τη δική σας. Δώστε το αντίο σας με αγάπη και όχι όπως συνηθίζετε με θυμό και "θανάτωση"!
 
 
Η Πανσέληνος στο  ζώδιο του Καρκίνου  προσφέρει στο Σκορπιό μια γενικότερη ομαλή πορεία!


Τοξότης

Status: Επανεμφάνιση παρελθοντικών σχέσεων αλλά και νέα ξεκινήματα!

Features:
Η δύσκολη όψη Πλούτωνα -Άρη -Ουρανού  -παρόλο την "ήσυχη"  αστρολογική περίοδο που διανύετε - πυροδοτεί έκρυθμες καταστάσεις και μεγάλες εντάσεις σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων.
Αυτό το μήνα πολλάκις θα αναρωτηθείτε για την αναγκαιότητα να αποχωριστείτε στάδια της ζωής σας αλλά και να αφήσετε πίσω πρόσωπα,καταστάσεις πεποιθήσεις και συμπεριφορές που πλέον δε σας καλύπτουν πλήρως.
Ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και τη δυνατότητα δημιουργίας  καινούργιων διαδρομών που σε βάθος χρόνου θα προάγουν προσωπικές σχέσεις και θα τονώσουν σημαντικούς τομείς όπως εκείνων καριέρας και οικονομικών!

Emotions:
Προσπαθήστε να μην βρίσκεστε το πρώτο 15ήμερο σε περιβάλλοντα και καταστάσεις  που εμπεριέχουν συσσωρευμένη ένταση προς αποφυγήν ισχυρών εκρήξεων. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από την άλλη επανεμφανίζει παρελθοντικές σχέσεις -διόλου ξεχασμένες -που στοχεύουν σε μαθήματα ζωής αλλά και διεκδικούν δυνατή θέση στο παρών ή το οριστικό αποχαιρετισμό.
Στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου είναι πολλές οι θετικές στιγμές σε κάθε τομέα της ζωής σας. Έρχονται στο φως μυστικά και παρασκήνια που θα σας οδηγήσουν σε στοχευμένες λύσεις ζητημάτων που σας απασχολούσαν καιρό. Χαρίστε χρόνο για ξεκούραση στον εαυτό σας αλλά και την ανάλογη προσοχή και ενδυναμώστε το δυνατό σας παρών σε σχέσεις που πέρασαν  κρίσεις


 
Επανεμφάνιση παρελθοντικών σχέσεων αλλά και νέα ξεκινήματα  για τον Τοξότη ο Ιανουάριος!
 
 

Αιγόκερος

Status: "Αναγκαστικοί" αποχωρισμοί και πληθώρα ερωτικών κατακτήσεων!

Features:
Η είσοδος της Νέας Χρονιάς και ειδικότερα ο μήνας Ιανουάριος χαρακτηρίζεται από δυνατές διαθέσεις και εξαιρετικά  συναισθηματική φόρτιση. Όλο αυτό οφείλεται στη Νέα  σελήνη στο ζώδιο σας που σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως αγάπη σημαίνει ελευθερία!Ήρθε η ώρα να αποδεσμεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις που ενώ ήταν δίπλα σας χρόνια πλέον λειτουργούν αποδυναμωτικά στην εξέλιξη σας. Ο τομέας των εκκρεμών σχέσεων συνεργασιών είναι στη πρώτη γραμμή δίνοντας σας καρμικά μαθήματα που αφορούν τς πραγματικές  σας αντοχές -και όχι εκείνες που υποκρίνεστε πως έχετε προς χάριν  κοινωνικής αποδοχής - και πως αντλείτε ενέργεια μέσα από ρόλους και παιχνίδια εξουσίας.

Emotions:
Οφείλετε να ανοίξετε ταχύτητες να ξεχάσετε τις αντιστάσεις και να αποχαιρετήσετε με αγάπη ότι πλέον έχει "κάνει" τον κύκλο του. Με την βοήθεια της Αφροδίτης  συνειδητοποιείτε ποια είναι τα όρια τα δικά σας και των άλλων και  προς αποφυγήν δυνατών συγκρούσεων  μην πιέσετε για να τα ξεπεράσετε.
Ευνοείτε βέβαια και ο ερωτικός τομέας μίας και το μήνα αυτό είναι πληθώρα ερωτικών κατακτήσεων. Φυσικά όπως έχει προαναφερθεί -η φαινομενικά ανάδρομη  πορεία της Αφροδίτης δε εγγυάται για την ποιότητα,τη μακρά διάρκεια και την εκπλήρωση υποσχέσεων αυτών των ερωτικών γνωριμιών!Το 2ο δεκαπενθήμερο  με την Πανσέληνο στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου ξεκαθαρίζει το τοπίο φωτίζοντας όποια παρασκηνιακή ενέργεια ή μυστικό  και λαμβάνετε τη μέγιστη εύνοια προς κάλυψη βαθιών σας επιθυμιών.
Ο Αιγόκερος υποδέχεται το 2014 με πληθώρα ερωτικών κατακτήσεων! 


Υδροχόος

Status: Αποκαλύψεις παρασκηνίου και δράσεις με ωριμότητα ενήλικα!

Features:
Ο πρώτος μήνα του 2014 ξεκινάει έντονα με τη Νέα Σελήνη στο γειτονικό σας Αιγόκερο και τον κυβερνήτη σας Ουρανό να "κοντράρετε"με τον Άρη. Συγκεκριμένα το 1ο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου έρχονται στο φως παρασκηνιακές δράσεις και συσσωρευμένη ένταση σε τομείς που αφορούν σχέσεις συνεργασίες αλλά και θέματα οικογενείας και καριέρας. Ένταση που έχει μεγεθυνθεί εξαιτίας της αρνητικής σας διάθεση να επιληφθείτε και να διευθετήσετε εκκρεμή ζητήματα και που φαίνεται να σας ασκούν τρομερή πίεση. Με μεγαλύτερη καθαρότητα  - προκαλούμενη από τη βοήθεια φίλων - αρχίζετε να αντιμετωπίζετε το ήδη εκρηκτικό περιβάλλον αποφορτίζοντας σας συναισθηματικά και δίνοντας σας το κατάλληλο οξυγόνο που τόσο χρειάζεστε.

Emotions:
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης  στο γειτονικό σας Αιγόκερο σας ζητά να σταματήσετε την ευθυνοφοβία και την παιδιάστικη συμπεριφορά. Να πατήσετε γερά στα πόδια σας -χωρίς οι αποφάσεις άλλων προσώπων να σκηνοθετούν τη ζωή σας. Έφτασε η στιγμή να πάρετε "γενναίες" αποφάσεις και να αναλάβετε με ωριμότητα ενήλικα τις ευθύνες που απορρέουν από τις δικές σας επιλογές.
Στο 2ο δεκαπενθήμερο η πολύτιμη βοήθεια προσφιλών σας προσώπων θα λειτουργήσει σωτήρια μιας και σας φορτίζουν συναισθηματικά ενώ ο Άρης στο Ζυγό θα τονώσει ιδιαιτέρως το ερωτικό σας ταμπεραμέντο. Ίσως να είναι οι κατακτήσεις πολλές αλλά είναι αμφιλεγόμενες  γεγονός βέβαια που δε σας εμποδίζει να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε αρκούντως.
 
Αποκαλύψεις παρασκηνίου και δράσεις με ωριμότητα ενήλικα για τον Υδροχόο το ξεκίνημα του 2014!


Ιχθύες 

Status: Αποφυγή ακραίων καταστάσεων και επαναπροσέγγισης σχέσεων σε κρίση!

Features:
Όπως και στα περισσότερα ζώδια (ιδίως εκείνα του Νερού και του Αέρα) ο Ιανουάριος κινείτε σε διαφορετική κατεύθυνση ανά δεκαπενθήμερο!Αναλυτικότερα η "σκληρή" όψη Άρη -Ουρανού και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο σας επιφυλάσσουν μία έκρυθμη ατμόσφαιρα σε τομείς που αφορούν οικογενείας αλλά και σχέσεων-συνεργασιών.
Ενώ η συνέχεια του πρώτου μήνα του 2014 παρουσιάζει μια ομαλότερη διάθεση όπου σας δίνονται ευκαιρίες ανόδου σε κάθε τομέα. Πιθανόν να είναι η πολύ -αναμενόμενη περίοδος ξεκούρασης-ευχάριστες στιγμές  και επαναφόρτισης μπαταριών αλλά συγχρόνως σας δίνετε η δυνατότητα εξομάλυνσης επαγγελματικών υποθέσεων όπως επίσης να προσεγγίσετε  ξανά με θετικότητα
σχέσεις που "ταλαιπωρούνται"από κρίση εδώ και καιρό!

Emotions:
Το πρώτο 15ήμερο  του Ιανουαρίου εξαιτίας της εκρηκτικής ατμόσφαιρας που επικρατεί σχεδόν παντού θα πράξετε σοφά αν αποφύγετε να εμπλακείτε σε περιβάλλοντα και καταστάσεις με συσσωρευμένη ένταση που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ακραίες συμπεριφορές. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σας ζητά αναβλητική  στάση όσο αφορά την πρωτοβουλία σοβαρών αποφάσεων  που αφορούν ακίνητα,αγορές σχέσεις και καριέρα!
Η πιο ισορροπημένη διαδρομή του δεύτερου 15ημερου  σας αποκαλύπτει το παρασκήνιο και τις αιτίες  προβληματικών καταστάσεων απενοχοποιώντας σας!Τέλος ο ερωτικός τομέας θα παρουσιάσει έντονη κινητικότητα  αλλά με αμφιλεγόμενα ως -προς τη ποιότητα τους -αποτελέσματα.
 
 
Για τον Ιχθύ ο Ιανουάριος φέρνει επαναπροσέγγιση σχέσεων σε κρίση!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου